Enquete na inzet Brandweer bemmel

Beste meneer/mevrouw,

Brandweer Bemmel is op zoek naar nieuwe collega’s. In de zoektocht naar versterking zetten we verschillende wervingsacties in. Zo laten we via social media zien wie de ploegleden zijn en versturen we binnenkort een brief naar dorpsgenoten. We vinden het ook belangrijk om kenbaar te maken hoe de maatschappij aankijkt tegen de brandweer en wat je als vrijwillig brandweerman of brandweervrouw hierin betekent voor een ander.
Brandweer Bemmel heeft u geholpen bij een incident. Zou u kort willen vertellen over wat de brandweer voor u heeft betekend?
Uw medewerking is erg waardevol in de zoektocht naar nieuwe collega’s. Want alleen met de aanwas van nieuwe collega’s kunnen we als brandweer Bemmel in de toekomst zorg blijven dragen voor een veilig Bemmel en omgeving!

Wat we doen met de tekst
We verwerken bijvoorbeeld een stukje van uw ervaring in een artikel. Of we maken een post op social media waarin we vertellen over wat de ploeg heeft gedaan en het belang daarvan. Zo kunnen we de noodzaak laten zien hoe belangrijk het is dat er nieuwe collega’s bij komen en hoe belangrijk de brandweer voor onze omgeving is. Daar heeft u ervaring mee. We delen uw ervaring uiteraard anoniem, tenzij u aangeeft dat dat niet nodig is.

Deel uw ervaring
Onderwerpen die u kunt gebruiken in uw stukje zijn bijvoorbeeld:
• Waarbij heeft Brandweer Bemmel u geholpen?
• Wat vond u van het optreden van Brandweer Bemmel?
• Hoe kijkt u achteraf terug op de gebeurtenis?
• Wat betekent de brandweer in uw dorp voor u?

Bedankt alvast voor uw medewerking!