Word jij onze nieuwe collega?

Brandweer Bemmel is op zoek naar jou!

Beste inwoner van Bemmel,

Het is heel gewoon dat er hulp geboden wordt als er zich een calamiteit voordoet in onze gemeente. Is er bijvoorbeeld een brandmelding, ongeval of stormschade? Dan staat er een professionele brandweerorganisatie klaar om de inwoners van Lingewaard te helpen. Om dat te kunnen blijven doen is de brandweer afhankelijk van diezelfde inwoners. Kom jij het team van Brandweer Bemmel versterken? Alleen dan kunnen we blijven zorgen voor een veilig Bemmel.

Meld je aan
Burgemeester Nelly Kalfs hoopt op veel aanmeldingen: “Veiligheid staat voorop, en brandweermensen zijn onmisbaar. Dat zagen we onder andere bij de brand in de elektronicawinkel in Bemmel. Het is geweldig dat onze brandweerlieden er zijn. De korpsen ondersteunden elkaar onlangs ook bij de grote brand bij de milieustraat in Huissen. Het is ontzettend belangrijk werk en onze brandweer is daarbij onmisbaar.”

Een functie die ertoe doet
Ploegcommandant Toine Knipping staat aan het hoofd van het gemotiveerde en professionele team van de brandweerpost in Bemmel. “Iedereen wordt goed voor zijn taak opgeleid en we oefenen wekelijks om de kennis en vaardigheden op peil te houden. Daardoor zijn en blijven we goed op elkaar ingespeeld. Samen helpen we mens én dier op een veilige en verantwoorde manier. Een dankbare en verantwoordelijke taak. En daar hebben we hulp van onze dorpsgenoten bij nodig! Mensen die zich verantwoordelijk voelen en zich in willen zetten voor de veiligheid in onze maatschappij.”

Kom ons team versterken!

We zoeken enthousiaste mannen of vrouwen tussen de 18 en 45 jaar oud met een goede lichamelijke en geestelijke conditie. Voorwaarde is dat je woont en/of werkt in Bemmel en regelmatig tijdens kantoortijden beschikbaar bent. Werk je bijvoorbeeld (regelmatig) thuis of in onregelmatige diensten? Juist dan zijn we op zoek naar jou! Voor alle werkzaamheden bij de brandweer en voor het volgen van opleidingen ontvang je, naast een vaste jaarvergoeding, een uurvergoeding volgens een landelijk vastgestelde regeling.

Meer weten?
Wil je meer weten over deze functie of wil je je opgeven voor een vrijblijvende informatieavond?

Mail dan snel naar postcommandant Toine Knipping: Toine.Knipping@vggm.nl

Kijk ook voor meer info op www.brandweerpostbemmel.nl

We hopen op veel reacties!

Hartelijke groet,

Brandweerploeg Bemmel en burgemeester Nelly Kalfs